Blogging, finally

Sampai beberapa hari yang lalu, aku masih tidak mengerti apa tujuannya orang bikin blog. Well, sebenernya sampai hari ini masih belum terlalu tau juga, tapi aku mulai tergoda untuk bikin blog. At least, I understand why I do. A few nights ago aku sepintas melihat film tentang seorang istri yang blogging untuk curhat tentang proyek pribadinya. So, that’s what I’ll do. I blog about my project yaitu membuat & mendisain my own website.

Advertisements

One thought on “Blogging, finally

  1. Ari Dianing Ratri says:

    Congratulations and happy blogging, sista!!!
    Mnrt gw sih, bikin blog itu utamanya adalah buat share everything, bagusnya lagi kalo bisa bermanfaat buat orang banyak… lumayan kan buat nambah2 pahala. Aamiin!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s